AppFresh

AppFresh Preview 0.8.5

AppFresh houdt je programma's up-to-date

VOOR

  • Rangschikt je installaties
  • Zoekt, installeert en deïnstalleert

TEGEN

  • Paar kleine foutjes

Uitmuntend
8

AppFresh is een gratis applicatie die je Mac scant op geïnstalleerde programma's. De software zoekt in verschillende categorieën en geeft aan voor welke applicaties een update beschikbaar is.

Dankzij AppFresh check je snel je hele Mac op updates. AppFresh neemt niet alleen programma's van derden onder de loep maar controleert ook op Systeem-updates van OS X. Klik je op een programma of zelfs op Widgets en Plugins dan zie je aan de rechterkant van het scherm of er updates zijn of niet.

Bij updates klik je op het pijltje midden in het scherm (aan de bovenkant) om een vernieuwde versie meteen op te halen. Applicaties van je systeem verwijderen kan ook met AppFresh. Gebruik hiervoor het prullenmandje. Hoewel dit een 'preview' ofwel voorproefje van de software betreft, werkt de applicatie prima. Het heeft wat scherpe randjes maar AppFresh vraagt na problemen meteen of je de ontwikkelaars wilt inlichten. Zo lost het behulpzame team meteen fouten op, waardoor AppFresh nog beter wordt.

AppFresh is een prima applicatie voor het vernieuwen van geïnstalleerde software. Op een paar kleine foutjes na functioneert de software prima en houdt het daadwerkelijk je systeem geactualiseerd.

Meeste downloads Utilities & Tools voor Mac

Meer
AppFresh

Download

AppFresh Preview 0.8.5

Beoordelingen about AppFresh